Informácie o pracovnom mieste
Škola: 
Základná škola s materskou školou, Vlčkovce 1
Termín nástupu: 
streda, Január 1, 2025
Miesto výkonu práce: 
Vlčkovce 1
Mesto: 
Vlčkovce 1, Vlčkovce
Rozsah úväzku: 
100%
Počet študentov školy: 
80
Adresa školy alebo zariadenia: 
Základná škola s materskou školou, Vlčkovce 1, Vlčkovce 1, 91923 Vlčkovce
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie: 
• minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou v odbore potravinárstvo, gastronómia alebo ekonómia, • prax v oblasti stravovania (najlepšie v školských alebo verejných stravovacích zariadeniach) min. 3 roky, • skúsenosti s riadením prevádzky školského stravovania a pracovného tímu (príprava jedál, dodržiavanie hygienických noriem, riadenie zásobovania, koordinovanie práce zamestnancov a pod.), • nutný zdravotný preukaz.
Ďalšie požiadavky: 
Znalosti a zručnosti: • Hygiena a bezpečnosť potravín: Znalosť predpisov týkajúcich sa hygieny, bezpečnosti potravín a správneho zaobchádzania s potravinami vrátane noriem HACCP • Znalosti v oblasti výživy a stravovacích plánov: schopnosť vytvárať vyvážené jedálne lístky, zohľadňovať špecifické diéty alebo výživové požiadavky detí • Finančné a administratívne zručnosti: Znalosť základov ekonomiky a financií, schopnosť viesť rozpočet, spravovať náklady a pripravovať podklady pre ekonómku školy • Organizačné schopnosti: Schopnosť plánovať, koordinovať a monitorovať prácu v školskej jedálni, kontrolovať kvalitu a efektivitu práce • Znalosť legislatívy: Znalosť platnej legislatívy týkajúcej sa školského stravovania, výživy detí a bezpečnosti potravín Osobnostné predpoklady: • Komunikačné schopnosti • Zodpovednosť a spoľahlivosť • Empatia a schopnosť pracovať s deťmi • Tímová práca • Schopnosť riešiť krízové situácie • Ochota zastúpiť kuchárku v kuchyni v čase jej neprítomnosti
Viac informácií
Kontaktná osoba: 
Ing. Petra Lampertová
Telefónne číslo: 
0911864104
E-mailová adresa: